Mai multe ştiri online:

Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

Ştire online publicată Sâmbătă, 23 Februarie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Județul Constanța se află, week-endul acesta, sub cod galben de vreme rea. Temperaturile au scăzut încă de ieri și au apărut ploile, iar un vânt rece mătură tot litoralul. Vestea bună de la meteorologi este că episodul de iarnă va trece rapid și săptămâna viitoare se încălzește din nou.


Sâmbătă, vremea va fi deosebit de rece, cu temperaturi maxime cuprinse între -4 grade și -1 grad, minime între -8 și -5 grade. Cerul va prezenta înnorări în special la început și, izolat, va mai ninge slab. Vântul va continua să sufle cu putere, cu rafale în medie de 55 – 60 de km pe oră, astfel că senzația de frig va fi amplificată.


Duminică, va fi încă destul de rece, deși temperaturile vor marca o creștere. Astfel, valorile termice vor fi cuprinse între 0 și 2 grade, pe timpul zilei, și -5 și -1 grad noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, iar în cursul nopții este posibil să fulguiască. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona costieră, ziua.


Luni, temperaturile vor continua să crească, iar cerul va fi variabil. Rafalele se vor mai domoli. Vor apărea condiții de ceață. (A.P.)Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7123 secunde