Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

247
Cum va fi vremea în week-end,  la Constanța - vremea2-1537547260.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul acesta aduce la malul mării vreme schimbătoare. Dacă în prima parte vom avea mult soare și temperaturi de vară, spre final se răcorește și sunt așteptate ploi tomnatice. Meteorologii anunță o scădere bruscă a valorilor termice, care se va resimți și mai mult la mijlocul săptămânii viitoare.

Sâmbătă, la Constanța, cerul este preponderent senin și vântul suflă moderat, dinspre nord. Va fi foarte cald pentru această perioadă a anului și maxima termică va ajunge și chiar depăși 26 de grade Celsius. Peste noapte, va fi încă plăcut și termometrele vor indica minimum 16 grade. Duminică, se adună nori și cerul va fi mai mult înnorat. Vântul va prezenta intensificări și vor fi între 15 și 21 de grade.

Luni, se mai încălzește puțin și iese soarele, dar vor fi în continuare rafale puternice de vânt. Noaptea, însă, sunt așteptate ploi slabe. Marți, temperaturile scad semnificativ, și vor fi între 11 și 19 grade. Pentru miercuri, însă, se anunță chiar mai frig, cu maximum 17 grade pe timpul zilei și 10 grade noaptea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Septembrie 2018
Stire din Social : Cum va fi vremea  în week-end,  la Constanța
Vineri, 31 August 2018
Stire din Social : Temperaturi caniculare, pe litoral
Pagina a fost generata in 0.5397 secunde