Cum va fi vremea în minivacanța de 1 Decembrie, la Constanța

883
Cum va fi vremea în minivacanța  de 1 Decembrie, la Constanța - vremea-1511889796.jpg

Articole de la același autor

Dacă nu aveți planuri pentru mini-vacanța de 1 Decembrie și rămâneți la Constanța, nu ratați o plimbare la aer curat, căci vremea va fi numai bună. Meteorologii anunță temperaturi ridicate în zilele următoare, mult peste valorile normale pentru această perioadă a anului, fără ploi, dar cu ceva nori.

Miercuri, 29 noiembrie, cerul este parțial acoperit și vântul suflă slab, dinspre vest. Maxima termică va atinge 8 grade Celsius. Peste noapte, se va însenina, dar rafalele se vor mai înteți. Termometrele vor indica minimum 5 grade. Joi, de Sfântul Andrei, vor fi când nori, când soare, dar cu ceva intensificări ale vântului, dar va fi cald. Se va încălzi semnificativ și valorile termice se vor încadra între 12 și 13 grade. Vineri, de 1 Decembrie, va fi preponderent înnorat, dar va fi deosebit de cald. Pe timpul zilei se vor atinge 15 grade Celsius, iar noaptea se vor înregistra minimum 13 grade.

În week-end, însă, sunt așteptate ploi. Sâmbătă, vor cădea averse slabe și vor fi între 12 și 14 grade. Duminică, 3 decembrie, va ploua mai tare și începe să se mai răcească. Iar de săptămâna viitoare se instalează gerul, chiar și cu minime de 0 grade Celsius.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5431 secunde