Cum puteți să scăpați de datoriile la bugetul local, fără să plătiți penalizări

175

Articole de la același autor

Constănțenii care vor să scape de restanțele la impozitele și taxele locale o pot face până la finele anului și nu vor mai plăti penalizări.

Potrivit reprezentanților Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța, persoanele fizice și firmele care au datorii la bugetul local la data de 31 martie 2020, inclusiv, și doresc să achite obligațiile fiscale principale restante fără accesorii, adică fără majorările de întârziere aferente acestora, trebuie ca, până la data de 15 decembrie inclusiv, să achite toate sumele restante la data 31 martie 2020, dar și pe cele care au termene de plată între 1 aprilie și 15 decembrie 2020. De asemenea, ele trebuie să depună o cerere de anulare a accesoriilor.

"Debitorii pot depune o notificare prin care își manifestă intenția de a beneficia de anularea accesoriilor și până la data de 15 decembrie, inclusiv, pot achita eșalonat debitul restant", au anunțat reprezentanții SPIT. Cererile și notificările pot fi depuse la ghișeele SPIT, trimise pe e-mail sau prin poștă, la Agenția fiscală nr. 1, din centrul comercial Tom, stand B6b, e-mail – [email protected]; Agenția fiscală nr. 2, de pe strada Nicolae Grindeanu nr. 66, e-mail: [email protected], Agenția fiscală nr. 3, de pe strada Sulmona nr. 22, e-mail: [email protected], Agenția Fiscală nr. 4, de pe strada Badea Cârțan nr. 3, e-mail: [email protected], Agenția Fiscală nr. 5, de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, incinta City Parl Mall, e-mail: [email protected] și Agenția Fiscală nr. 6, de pe bulevardul Tomis nr. 112, e-mail: [email protected].



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8501 secunde