Cum pot fi anulate biletele de tratament alocate de Casa de Pensii

320
Cum pot fi anulate biletele de tratament alocate de Casa de Pensii - cumpotfi1-1573505767.jpg

Articole de la același autor

În cazul în care doriți să renunțați la biletele de tratament alocate de  Casa Județeană de Pensii, trebuie să știți că acestea pot fi anulate cu restituirea integrală a contribuției. Acest lucru este posibil, însă, doar dacă titularul nu se poate prezenta în stațiunea înscrisă pe bilet la data începerii seriei, din motive familiale, (cum ar fi decesul), juridice, calamități sau urgențe medicale atestate cu documente (ale titularului sau membrilor de familie). 


Același lucru este valabil și dacă, din motive personale, se renunță la bilet, cu anunțarea prealabilă a Casei de Pensii, dar cu cel puțin șapte zile calendaristice înainte de data începerii seriei înscrisă în biletul de tratament. 


Apoi, vârstnicii își pot recupera banii și în situația în care, deși s-au prezentat în stațiune la data înscrisă pe bilet, nu au fost cazați, prezentând motivația scrisă a unității prestatoare de servicii balneare. Aceste cazuri se raportează, în scris, de către casele teritoriale de pensii, la CNPP. De precizat că solicitarea de restituire a contribuției poate fi depusă în termen de maxim 90 zile calendaristice de la data începerii seriei înscrisă în biletul de tratament.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3836 secunde