Creații cu tematică marină, la târgul "Comori din Marea Neagră"

214
Creații cu tematică marină, la târgul

Articole de la același autor

Pentru cei care sunt mereu cu gândul la nisipul de pe plajă și la valurile mării, târgul de accesorii handmade și obiecte decorative "Comori din Marea Neagră" își deschide porțile. Astfel, timp de patru zile, în perioada dintre 15 și 18 august, începând cu ora 10.00 și până la 20.00, constănțenii și turiștii vor putea admira și achiziționa produse handmade, majoritatea realizate din scoici și melci care provin de pe plajele Mării Negre.

10 expozanți își vor prezenta creațiile în Parcul Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" (zona fântânii arteziene). Clienții pot alege dintre sute de obiecte decorative, printre care vaze, tablouri, suporturi de lumânări sau rame de inspirație marină, realizate cu sârguință de artiști constănțeni sau bucureșteni.

Atmosfera va fi întreținută de interpreta Ioana Țuțuianu, care va încânta publicul cu melodii grecești, pe 15 și 16 august, începând cu ora 18.00.

Totodată, gurmanzii vor fi așteptați pe tot parcursul desfășurării târgului cu preparate delicioase din scoici și rapane, însoțite de vinurile alese ale Cramei Conu Albu de la Viișoara. Evenimentul este organizat de Regia Autonomă "Exploatarea Domeniului Public și Privat" (RAEDPP) Constanța, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7825 secunde