COVID-19. Șapte cazuri noi, confirmate în ultimele 24 de ore, la Constanța. Un pacient a decedat

2916
COVID-19. Șapte cazuri noi, confirmate în ultimele 24 de ore, la Constanța. Un pacient a decedat - 1-1593943434.jpg

Articole de la același autor



391 de cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus au fost confirmate, de sâmbătă până duminică, în întreaga țară, ajungând la un total de 28.973. În județul Constanța, numărul persoanelor confirmate a crescut cu șapte – fiind înregistrate, până în prezent, 482 de cazuri.


Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, de sâmbătă dimineață, de la ora 10, și până duminică dimineață, la ora 10, au fost înregistrate 19 decese, 11 bărbați și opt femei, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitale din Alba, Argeș, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Buzău, Călărași, Constanța, Dolj, Galați, Ilfov, București și Prahova. De asemenea, alți 215 pacienți se află, în prezent, la Terapie Intensivă.


UPDATE


Potrivit reprezentanților Prefecturii Constanța, este vorba despre o femeie de 92 de ani, din Constanța, care era internată la Spitalul "Carol Davila" din București și care a decedat în cursul zilei de sâmbătă. Aceasta suferea de mai multe afecțiuni, printre care diabet zaharat și prezenta patologie cardiovasculară.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3643 secunde