COD GALBEN de ninsori abundente și viscol până marți. Zonele afectate

1051
COD GALBEN de ninsori abundente și viscol până marți. Zonele afectate - iarnazapadaviscolger-1547371833.jpg

Articole recomandate

dministrația Națională de Meteorologie a emis, duminică la ora 11.00, două mesaje de avertizare: o informare meteo valabilă pentru toată țara, de ninsori moderate și vânt valabilă până marți, dar și o atenționare meteo COD GALBEN de ninsori abundente și viscol în zona Munților Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, care va intra în vigoare la noapte, la ora 2.00.


Alertă de ultim moment de la ANM: un COD GALBEN de ninsori și vânt va intra în vigoare la noapte, la ora 2.00 și va ține până luni la ora 14.00. Se anunță un strat consistent de zăpadă și viscol în 12 județe.

În paralel, o altă informare meteorologică valabilă pentru toată țara intră în vigoare duminică la ora 15.00 și anunță precipitații moderate cantitativ: mixte în zonele joase de relief din vest, predominant ninsori în Maramureș și Transilvania. Detalii mai jos:

COD GALBEN

Intervalul : 13 ianuarie, ora 15 – 15 ianuarie, ora 08

Zonele afectate : conform textelor și hărții

Fenomene : precipitații moderate cantitativ: mixte în zonele joase de relief din vest, predominant ninsori în Maramureș și Transilvania și ninsori la munte, intensificări ale vântului


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.883 secunde