Cod galben de inundații pe râurile din Dobrogea

128
Cod galben de inundații pe râurile din Dobrogea - viitura1371220659-1478692109.jpg

Articole de la același autor

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis, în urmă cu puțin timp, o atenționare privind risc mare de indundații pe râurile din județele Constanța, Prahova și Tulcea.


Codul galben este valabil până mâine, în jurul orei 12. Potrivit meteorologilor, având în vedere situația hidrometeorologică actuală și prognoza meteorologică pentru următoarele 24 de ore, se pot produse scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundații locale pe unele sectoare de râu și creșteri de debite și niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menționate, cu posibile depășiri ale ale cotelor de atenție, pe râurile din bazinele hidrografice Prahova – bazin superior și mijlociu și afluenți (județul Prahova) și râurile din Dobrogea (județele Constanța și Tulcea).


Fenomenele se pot produce cu probabilitate și intensitate mai mare începând din această seară, de la ora 20, și până mâine dimineață, la ora 6, pe unele râuri din Dobrogea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 August 2016
Stire din Social : CONSTANȚA INTRĂ SUB COD GALBEN
Pagina a fost generata in 0.9283 secunde