Cel mai mare festival moto-rock din Romania vine in luna iulie la Constanța

331
Cel mai mare festival moto-rock din Romania vine in luna iulie la Constanța - celmaimarefestivalmoto-1559759992.jpg

Articole de la același autor

Seawolves MC România vă invită la Ediția cu numărul 12 a "Seawolves Bike Fest", cel mai mare festival moto-rock din România, care va avea loc în weekend-ul dintre 7 și 9 iulie. Acest eveniment se va desfășura tot pe malul mării, în Mamaia Nord, însă într-o nouă locație, mult mai încăpătoare, cea mai spectaculoasă de până acum, Phoenicia Holiday Resort. 
Cristian Hrubaru de la RockFM, este bikerul care, la fel ca în fiecare an, va prezenta cele două nopți cu concerte, în care cele zece trupe vor urca pe scenă începând cu ora 19.00. În seara de vineri "Tribute Bands Night", urmează să vină pe scenă Grinder, Godsmack, Scorpions, Led Zeppelin, Iron Maiden, iar sâmbătă, "Rock Bands Night", vor evolua Melmac Riders, ZOB, Trooper, Compact și Alternosfera.


Atât vineri cât și sâmbătă târziu în noapte, după show-ul dedicat adulților, vă vor ține treji până dimineață cu muzica lor la focul de tabără de pe plajă vestitul folkist constănțean, Silviu Covaci împreună cu tobarul de la Compact, John Micu, basistul Virgil Stoica și acompaniați la vioară de Ioana Crudu.


Așa cum este tradiția festivalului, ziua de sâmbătă va debuta la ora 13.00 cu "Parada Moto" prin Mamaia și Constanța, fiind urmată de concursurile specifice. Accesul în cadrul festivalului se va realiza pe bază de brățări care vor fi disponibile la intrarea în locație.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Martie 2019
Stire din Cultură-Educație : "Semnal M" aduce rock-ul la malul mării
Pagina a fost generata in 0.5418 secunde