Ce nenorocire! A murit copilul care a intrat în comă după anestezia făcută la stomatolog

884
Ce nenorocire! A murit copilul care a intrat în comă după anestezia făcută la stomatolog - lumanare-1581530823.jpg

Articole recomandate

Copilul în vârstă de patru ani care a intrat în comă după ce a fost anesteziat la o clinică stomatologică din Pitești a decedat, a anunțat, în urmă cu puțin timp, Raluca Alexandru, purtător de cuvânt al Spitalului "Grigore Alexandrescu".

"Din păcate, copilul de 4 ani și 8 luni a pierdut lupta cu viața. În urmă cu jumătate de oră s-a produs stop cardiac ce nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare. S-a declarat decesul. Părinții au fost lângă el", a declarat Alexandru.

Ministerul Sănătății a anunțat că se fac verificări la clinica stomatologică din Pitești, unde copilul a intrat în comă după o anestezie. Potrivit ministerului, la cabinetul stomatologic au fost făcute intervenții cu nerespectarea obiectului de activitate.

Inspectorii DSP Argeș au aplicat clinicii stomatologice o amendă de 20.000 de lei pentru nerespectarea obiectului de activitate înscris în Autorizarea sanitară de funcționare.

De asemenea, inspectorii au interzis anesteziile generale (analgosedare) în toate cele cinci cabinete medicale din clinica stomatologică de la Pitești, unde un copil a intrat în comă în urma unei astfel de proceduri medicale, informează Ministerul Sănătății.

În acest caz a fost începută și o anchetă a polițiștilor din Pitești, fiind deschis un dosar penal in rem pentru vătămare corporală din culpă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.854 secunde