Casieriile RAJA, închise în minivacanța de Crăciun și Revelion

224
Casieriile RAJA,  închise în minivacanța de Crăciun și Revelion - casieriileraja-1545410968.jpg

Articole de la același autor

În perioada sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, dispeceratul RAJA, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.

Astfel, apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate non-stop. "Echipele de intervenție vor acționa cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a disfuncționalităților apărute în sistemul de alimentare cu apă, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi", precizează reprezentanții RAJA.

Potrivit acestora, singurul care se va modifica este programul casieriilor, care vor fi închise luni, marți și miercuri, 24, 25 și 26 decembrie. Joi și vineri, 27 și 28 decembrie, acestea vor avea program normal, apoi, de sâmbătă, 29 decembrie, și până miercuri, 2 ianuarie, vor fi din nou închise.

De asemenea, sâmbătă, 29 decembrie, casieria de pe strada Răscoalei 1907 nr. 5 va funcționa între orele 9.00 și 13.00. Începând de joi, 3 ianuarie, casieriile își vor relua programul normal de lucru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 26 Noiembrie 2018
Stire din Social : Fără apă rece la Constanța
Pagina a fost generata in 1.78 secunde