Capacitate mai mare de testare, la Spitalul Județean Constanța. A sosit și al doilea echipament Real Time PCR, donat de grupul de firme Histria

345
Capacitate mai mare de testare, la Spitalul Județean Constanța. A sosit și al doilea echipament Real Time PCR, donat de grupul de firme Histria - aparattestare-1590496782.jpg

Articole de la același autor

Cel de-al doilea echipament Real Time PCR a intrat în posesia Spitalului Clinic Județean Constanța. Aparatul a fost livrat la începutul acestei săptămâni, a fost instalat, iar personalul care lucrează în cadrul laboratorului de Biologie Moleculară a fost deja instruit.


Ca și primul echipament primit, și acesta dispune de un extractor de acizi nucleici și de un aparat Real Time PCR, pentru detectarea genelor specifice virusului SARS-CoV-2.


Cele două echipamente medicale au fost achiziționate de grupul de firme Histria, în parteneriat cu Sindicatul Liber al Navigatorilor, respectiv grupul de firme Histria, în parteneriat cu Sindicatul Liber al Navaliștilor Constanța. Valoarea totală a donației este de aproximativ 200.000 de euro.


Mai multe amănunte, puteți citi în ediția de mâine a ziarului Cuget Liber.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7795 secunde