Călin Popescu Tăriceanu: Guvernanți incompetenți, când o să încetați să vă mai bateți joc de români

203
Călin Popescu Tăriceanu: Guvernanți incompetenți, când o să încetați să vă mai bateți joc de români - 1-1594661949.jpg

Articole recomandate

Călin Popescu Tăriceanu critică, pe Facebook, membrii din Guvern, pe care îi cataloghează drept "incompetenți", pentru că din cele 113 centre unde românii care pleacă în concediu își pot face test COVID-19, aproape 100 sunt de stat, unde doar cei internați pot fi testați, conform Digi24.


"Guvernanți incompetenți, când o să încetați să vă mai bateți joc de români?


Ați afișat pe site-ul Ministerului Sănătății 113 centre de testare unde românii care pleacă în concediu își pot face testele. Cele mai multe dintre aceste centre (adică aproximativ 100!) sunt de stat și acolo nu se fac teste decât pentru cei internați!


Voi știați lucrul ăsta, deci de ce puneți oamenii pe drumuri? Doar ca să vă faceți că munciți?", a scris, luni, senatorul ALDE Călin Popescu Tăriceanu, făcând referire la informații potrivit cărora instituțiile de stat care fac teste COVID-19 pentru cei ce pleacă în vacanță acceptă de fapt doar bolnavii internați.


Clinicile private sau spitalele cu greu fac față cererilor de testare COVID-19, iar în unele locuri s-a încheiat lista de rezervări pe luna iulie. Prețul unui test variază între 280 și 390 de lei. Cel de 390 de lei este un test al cărui rezultat este primit în 24 de ore, iar la cel de 280 de lei rezultatul este primit în 48 de ore.


Există și un test mai ieftin – testul rapid – care costă în jur de 120 de lei, însă acesta nu va fi valabil pentru intrarea în Grecia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3336 secunde