Biciclete pentru turiști, achiziționate prin programul european "Transdanube. Pearls"

790
Biciclete pentru turiști, achiziționate prin programul european
Biroul teritorial Tulcea al Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Est a achiziționat 20 de biciclete prin proiectul european "Transdanube. Pearls - Rețea pentru mobilitate sustenabilă de-a lungul Dunării", care vor fi închiriate celor care vor să viziteze Delta Dunării.

Pentru a marca Săptămâna Europeană a Mobilității, câteva din cele 20 de mijloace de transport ecologice au fost prezentate, astăzi, în fața Centrului de mobilitate al ADR Sud-Est, ele urmând să poată fi închiriate începând săptămâna viitoare tulcenilor pe baza actelor de identitate.

"Pregătim un mecanism pentru ca bicicletele să poată fi închiriate de tulceni începând de săptămâna viitoare pe baza buletinului de identitate", a declarat, pentru Agerpres, coordonatoarea Biroului teritorial Tulcea al ADR Sud-Est, Carmen Cononov.

Potrivit sursei, la începutul lunii viitoare, turiștii vor putea închiria biciclete și în unele localități din Deltă.

"Vom duce biciclete la Crișan și la Sfântu Gheorghe în prima parte a lunii viitoare. Vrem să arătăm că Delta Dunării poate fi definită ca o perlă a turismului", a precizat Cononov.

Zilele acestea, Biroul teritorial Tulcea al ADR Sud-Est a inaugurat și Centrul de mobilitate care le poate oferi turiștilor informații privind modul de vizitare a Deltei.

Proiectul "Transdanube. Pearls - Rețea pentru mobilitate sustenabilă de-a lungul Dunării" a început anul trecut, are o durată de 36 de luni și este finanțat din Programul Transnațional Dunărea, cu circa 2,9 milioane de euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.441 secunde