Beach-barurile din Vama Veche, doar cu muzică ambientală, pentru a nu răspândi coronavirusul

348
Beach-barurile din Vama Veche, doar cu muzică ambientală, pentru a nu răspândi coronavirusul - 1-1594313490.jpg

Articole de la același autor



Primăria Limanu a informat joi că pentru a diminua riscul extinderii noului coronavirus, începând cu sfârșitul acestei săptămâni, la beach-barurile din Vama Veche va fi asigurată doar muzică ambientală, decizia fiind luată în unanimitate de agenții economici din zonă, conform Agerpres.


"Decizie unică pe litoralul românesc! Vama Veche demonstrează, din nou, că este cea mai frumoasă comunitate de la malul mării. Pentru a diminua riscul extinderii virusului SARS- CoV-2, începând din acest week-end, beach-barurile din Vama Veche cu program non-stop vor limita nivelul decibelilor la un registru mediu și vor asigura doar muzică ambientală. Este o decizie unică a agenților economici care activează în zonă. A fost o decizie unanimă și s-a înțeles că în situații extreme este nevoie de unitate și responsabilitate!", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de Primăria Limanu.


Potrivit primarului comunei, Daniel Gheorghe Georgescu, scopul respectivei măsuri este de menținere a Vămii Vechi drept destinație turistică sigură pentru sezonul estival 2020.


"Vrem ca Vama Veche să dea un exemplu. Ideea ne aparține și a venit pe fondul unei capacități restrânse de a gestiona cu forțe proprii volumul mare de vizitatori din timpul week-end-ului. Știm că de vineri seara și până duminică Vama Veche este o destinație extrem de tranzitată. Acest fapt a creat tuturor mari dificultăți în respectarea recomandărilor legate de distanțarea socială. Locațiile vor fi deschise, însă propunem turiștilor un alt mod de a se destinde. (...) Este un exercițiu de responsabilitate civică, de solidaritate. Scopul tuturor este acela de a menține Vama Veche drept destinație sigură pentru sezonul estival 2020. Astfel, în serile de vineri și sâmbătă, volumul muzicii va fi coborât, iar muzica va fi specifică unei atmosfere mai boeme", a declarat Georgescu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9045 secunde