Avocatul Poporului s-a sesizat în cazul imaginilor cu tineri prăbușiți pe stradă

737
Avocatul Poporului s-a sesizat în cazul imaginilor cu tineri prăbușiți pe stradă - jnc9odawjmhhc2g9mwnhmdq1mzu1ogjk-1539081649.jpg

Articole recomandate

Avocatul Poporului anunță că s-a sesizat din oficiu după publicarea unor imagini cu numeroși tineri surprinși prăbușiți pe străzile orașului Câmpia Turzii, județul Cluj, care s-ar fi aflat sub influența drogului "Zombie". Sesizarea vizează posibila încălcare a unui articol din Constituție privind protecția copiilor și a tinerilor, relatează News.ro. 


Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu referitor la situația a numeroși tineri surprinși prăbușiți pe străzile orașului Câmpia Turzii, județul Cluj, sub influența drogului "Zombie", se arată într-un comunicat de presă transmis, marți, de instituție.


Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 49 din Constituția României privind protecția copiilor și a tinerilor, scrie digi24.ro

Conform sursei citate, mass-media a prezentat, în 19 septembrie, o situație alarmantă existentă în orașul Câmpia Turzii, unde a pătruns în rândul tinerilor un drog de mare risc, denumit "Zombie". Imaginile surprinse de presa locală arată mai mulți tineri care par a fi sub influența drogurilor și care zac prăbușiți pe trotuare și prin parcurile localității, tineri despre care presa a relatat că au ajuns, în cele din urmă, în stare gravă, la spital.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate au declanșat o anchetă cu privire la această situație. Din primele rezultate, se pare că a rezultat că tinerii ar fi consumat un drog nou introdus pe piața consumatorilor de droguri din România, extrem de periculos, denumit sugestiv "Zombie".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3032 secunde