Autobuzele școlare, succes garantat în rândul elevilor

712
Autobuzele școlare, succes garantat în rândul elevilor - 11-1582293001.jpg

Articole recomandate

Peste 960 de copii au circulat cu autobuzele școlare CT Bus în prima săptămână de funcționare a acestui proiect implementat de Primăria Municipiului Constanța. Toate cele 3 trasee au fost extrem de solicitate atât dimineața cât și la prânz. Numărul copiilor transportați a crescut de la o zi la alta, de la 144 de școlari în prima zi, până la 245 astăzi.

De când sunt urcați în autobuz și până în momentul în care ajung la unitatea de învățământ, cei mici circulă în siguranță, supravegheați de personalul CT Bus, de agenți de la poliția locală, dar și de cadre didactice care urcă pe traseu. Toate autobuzele CT BUS sunt dotate cu câte 8 camere de supraveghere, toți copiii care circulă cu traseele școlare fiind monitorizați permanent.

Atât copiii cât și părinții se declară foarte încântați de traseele școlare. Ieri, o fetiță a cărei mamă a întârziat și nu a mai reușit să o urce în autobuz, aproape că a refuzat să meargă cu mașina personală la școală pentru că voia să meargă alături de colegi, cu autobuzul. Pentru curajul și determinarea ei de a circula cu traseele școlare, fetița a primit astăzi, din partea conducerii companiei de transport în comun, o diplomă de "Ambasador CT BUS" și alte premii.

Proiectul traseelor școlare se bucură deja de un mare succes iar Primăria Municipiului Constanța mulțumește tuturor părinților care au încredere în CT BUS, dar și directorilor unităților de învățământ care au găsit soluții pentru preluarea micuților din autobuz către școala. În prima săptămână de funcționare, pe toate cele 3 trasee au circulat 967 de copii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4106 secunde