Linia estivală "CiTy TOUR" include 100 de obiective turistice

Autobuzele etajate deschid sezonul vacanței pe litoral!

555
Autobuzele etajate deschid sezonul vacanței pe litoral! - fotofondliniaestivalacitytour-1560453469.jpg

Articole de la același autor

Autobuzele etajate ale RATC Constanța ies, începând de sâmbătă, pe traseu. Este primul semn că este oficial vacanță și poate să înceapă sezonul distracției și al bronzului. 


Linia estivală "CiTy TOUR" conectează orașul cu portul și stațiunea Mamaia și va circula până în toamnă de la Gara CFR, spre Piața Farului, Poarta 5, unde intră în port. Aici, călătorii pot admira silozurile "Anghel Saligny" și Cuibul Reginei, pentru ca apoi să ajungă în Portul Turistic Tomis, pe bulevardul Elisabeta, strada Termele Romane, strada Negru Vodă, strada Mircea cel Bătrân, bulevardul Mamaia până la Tabăra Turist, zona Hotel Caraiman din stațiunea Mamaia. 


Linia va fi deservită de șase autobuze etajate, cu plecări din Mamaia, de la Tabăra Turist, cu o frecvență de 25 de minute, între orele 9 și 18, în prima parte a verii, și până la ora 22 în plin sezon estival. 


Autobuzele CiTy TOUR includ în ruta lor 100 de obiective turistice importante din municipiul Constanța și din stațiunea Mamaia, printre care Silozurile "Anghel Saligny", Vechea Bursă Maritimă, Gara Maritimă, Cuibul Reginei, Muzeul de Istorie și Arheologie, Edificiul Roman cu Mozaic, Moscheea Carol I, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic "Tomis", Delfinariul, Satul de Vacanță, Cazinoul din Mamaia etc. 


Hartă gratuită cu toate obiectivele turistice de pe traseu 
"Lansăm, anul aceasta, și harta nouă a traseului liniei turistice ce cuprinde cele 100 de obiective turistice. Harta va fi pusă gratuit la dispoziția călătorilor, odată cu îmbarcarea în autobuzele etajate", explică directorul general al RATC Constanța, Bogdan Niță. 


Toate aceste atracții turistice sunt disponibile și pe orice telefon prin aplicația "CiTy TOUR Constanța". Ca noutate, începând de anul acesta, aplicația "CiTy TOUR Constanța" se poate instala și pe telefoanele cu sistem de operare iOS. 
Anul trecut, peste 200.000 de călători au optat pentru o plimbare pe linia estivală. 


"Cei care doresc să vadă orașul și stațiunea Mamaia de la înălțimea autobuzelor etajate vor plăti pentru o singură călătorie 3 lei. Există și opțiunea de a te plimba toată ziua pe sistemul hop on - hop off pentru care vei plăti 5 lei. În plin sezon estival însă, între 1 iulie și 31 august, prețurile se vor dubla. Astfel, o călătorie va costa 6 lei, iar un bilet pentru o zi întreagă va fi 10 lei. Tichetele de călătorie se vor procura de la șofer și se validează în autobuz", mai explică directorul RATC Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7084 secunde