"Atenție, se filmează!" Mai multe străzi din Constanța, închise traficului

699

Articole de la același autor

Timp de trei zile, mai multe străzi din Constanța vor fi închise traficului pentru a putea fi filmate scene pentru serialul internațional de televiziune "The Romanoffs". Realizatorii peliculei au stabilit să se filmeze în peninsulă, în zona Farului de pe bulevardul 1 Mai și în cartierul Poarta 6.

Strada Revoluția din 22 decembrie 1989 a fost închisă încă de ieri dimineață, pe tronsonul delimitat de strada Remus Opreanu și Piața Ovidiu, urmând a fi redeschisă traficului, mâine dimineață, la ora 5.00.

Astăzi, între orele 9.30 și 11.30, va fi restricționat traficul timp de cinci minute pe bulevardul 1 Mai, pe sensul dinspre Gara CFR către Șoseaua Mangaliei, pe o distanță de 300 de metri, vizavi de parcul de la Far. De asemenea, de sâmbătă dimineață de la ora 8.00 și până duminică dimineață la ora 5.00, se închide traficul rutier pe strada Brizei, pe tronsonul cuprins între aleea Lirei și aleea Arcașului.

În acest sens, RATC va devia sâmbătă traseul autobuzelor de pe linia 2-43. Acestea vor circula pe sensul de la Gară spre Poarta 6, pe la Far, pe bulevardul 1 Mai Vechi, strada Pajurei, strada Viorelelor și retur pe același traseu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3565 secunde