Atenție, constănțeni! Trafic restricționat din cauza unor avarii la rețeaua de apă

150
Atenție, constănțeni! Trafic restricționat din cauza unor avarii la rețeaua de apă - atentietraficraja1-1560855351.jpg

Articole de la același autor

Pentru remedierea unor avarii survenite, în această dimineață, la rețeaua de alimentare cu apă, din municipiul Constanța, echipele RAJA au fost nevoite să blocheze traficul auto pe primele două benzi de circulație de la intersecția bulevardului Tomis cu Alexandru Lăpușneanu, pe o porțiune de 30 metri, cu sensul de mers spre parcul Tăbăcărie, dar și pe strada Cuza Vodă, pe tronsonul cuprins de străzile Mihai Viteazu și General Manu.


Pentru efectuarea reparațiilor, zonele menționate au fost împrejmuite și semnalizate corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.


Abonații din zonele mai sus menționate nu sunt afectați de aceste avarii, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze lucrările de reparații cu conductele sub presiune.


"Ne cerem scuze participanților la trafic din zonele respective pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt", precizează reprezentanții RAJA.
Potrivit acestora, lucrările se vor încheia în jurul orei 13.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7267 secunde