Are zilele numărate! I se cere demisia!

177
Are zilele numărate! I se cere demisia! - cnas55427800-1563601605.jpg

Articole recomandate

Premierul Viorica Dăncilă subliniază că nu l-a întrebat pe președintele CNAS, Răzvan Vulcănescu, dacă vrea să își dea demisia, ci i-a cerut să facă acest lucru. "Domnul Vulcănescu trebuie să înțeleagă că acest lucru nu este opțional. Este un lucru obligatoriu. Dacă dumnealui nu își dă demisia, îl voi demite", afirmă Dăncilă.

Viorica Dăncilă a fost întrebată, vineri, într-o conferință de presă susținută la Bistrița, ce va face întrucât președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Răzvan Vulcănescu, a spus că nu își dă demisia.

"Domnul Vulcănescu trebuie să înțeleagă că acest lucru nu este opțional. Este un lucru obligatoriu. Dacă dumnealui nu își dă demisia, îl voi demite. Voi cere doamnei ministru, că așa se procedează, am văzut în spațiu public a apărut că i-am cerut doamnei ministru... și când am făcut numirea a venit propunerea din partea doamnei ministru a Sănătății, aprobată de mine, îl vom demite noi și vom numi pe altcineva. Nu am întrebat dacă vrea să își dea demisia, am spus că trebuie să își dea demisia și acest lucru îl va face", a replicat Viorica Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, joi, în cadrul unei conferințe de presă la PSD Mehedinți, că a cerut ministrului Sănătății demiterea din funcție a directorului Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) și a purtătorului de cuvânt al instituției, Daniel Osmanovici, după ce acesta din urmă a afirmat într-un interviu că oamenii mor indiferent dacă sistemul informatic al CNAS funcționează sau nu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 20 Iulie 2019
Stire din Social : A fost cutremur!
Sâmbătă, 20 Iulie 2019
Stire din Social : Perdele forestiere pe Autostrada A2
Pagina a fost generata in 2.0687 secunde