Anunț de la meteorologi. Cum va fi vremea de Paște

292
Anunț de la meteorologi. Cum va fi vremea de Paște - vremepaste-1556260441.jpg

Articole recomandate

În ziua de Paște, în regiunile nordice, estice și centrale vremea va fi ușor instabilă, se va răci față de sâmbătă, cerul va fi temporar noros și se vor semnala ploi și sub formă de aversă, pe arii restrânse însoțite de descărcări electrice. Și în Bucuresti, cerul va fi variabil, trecător va ploua dimineața. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări după-amiaza.

Vineri, vremea va fi în general frumoasă și mult mai calda decât în mod obișnuit la aceasta dată, îndeosebi în regiunile intracarpatice, informează Realitatea TV.

Cerul va fi variabil, cu înnorari, averse și descarcari electrice, local la munte și izolat dupa-amiaza și seara și în centrul și în nordul teritoriului.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificari în zona montana, dar pe arii restrânse și în Banat, Crișana, Moldova, Dobrogea și estul Munteniei.

Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 30 de grade, mai scăzute în Dobrogea, pâna spre 14...17 grade în zona de litoral.

Sâmbătă, în jumătatea de vest a țării și în zona montană vremea va deveni instabilă, se va răci,înnorările vor fi temporar accentuate și se vor semnala averse, pe arii restrânse importante cantitativ, descărcări electrice, va fi o vreme în general frumoasă, ușor mai caldă decât vineri, cu cer variabil și vânt ce va avea unele intensificări în Moldova, Dobrogea și Bărăgan, dar seara sosesc si aici, în special în Muntenia, fenomene specifice instabilității atmosferice.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 16 și 26 de grade.

În Bucuresti, vremea va rămâne mai caldă decât în mod normal la această dată. În jur de 9 grade dimineata si 25-26 de grade la amiaza. Cerul va fi variabil pe parcursul zilei, apoi începind de seara creste probabilitatea de averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Duminică, în ziua de Paște, în regiunile nordice, estice și centrale vremea va fi ușor instabilă, se va răci față de sâmbătă, cerul va fi temporar noros și se vor semnala ploi și sub formă de aversă, pe arii restrânse însoțite de descărcări electrice.

Izolat cantitățile de apă vor fi însemnate. În restul teritoriului cerul va fi variabil, doar pe suprafețe mici cu înnorări și ploi de scurtă durată.

Sursa: realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1597 secunde