Anunț de la ANM. Cum va fi vremea de Forii

352
Anunț de la ANM. Cum va fi vremea de Forii - vremeadefloriisidepastecespunmet-1555675136.jpg

Articole recomandate

Vremea se va menține instabilă în următoarele 48 de ore în majoritatea regiunilor și cu toate că valorile termice diurne vor ajunge până la 22 de grade Celsius, înnorările și ploile nu vor lipsi, a declarat Oana Catrina, meteorologul de serviciu al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), citată de Agerpres.


Sâmbătă vor fi înnorări mai accentuate ziua în regiunile sudice, estice și centrale, precum și în zonele montane și sub-montane aferente, iar noaptea în aproape toată jumătatea de nord a teritoriului, însă doar pe arii restrânse sunt așteptate ploi slabe.

"La altitudini de peste 1.500 de metri trecător va ninge, dar nu mult cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare în sud-est, iar temperaturile maxime se vor încadra sâmbătă între 10 și 20 de grade, cele mai ridicate valori urmând a se înregistra în vestul țării unde acestea se vor situa în jurul celor specifice acestei date din an", a declarat meteorlogul Oana Catrina.

Pentru zona Capitalei, ziua de sâmbătă va aduce ploi trecătoare și slabe, în timp ce vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade Celsius.

Pe parcursul zilei de duminică, sunt așteptate înnorări și temporar ploi slabe pe arii restrânse în regiunile nordice, la deal și la munte și, izolat, cu probabilitate mai mare în cele centrale și sudice, iar la munte, din nou, la altitudini mari, sunt așteptate ninsori slabe. "Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona înaltă a Carpaților Meridionali și a Munților Banatului, în timp ce temperaturile maxime se vor situa, duminică, între între 11 și 22 de grade Celsius", a precizat meteorologul de serviciu al ANM.

Prognoza arată, totodată, că, duminică, în București, cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua, cu probabilitate mai mare în a doua parte a zilei și pe parcursul serii, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, la nivelul Capitalei, va fi de 15-16 grade Celsius, a subliniat Oana Catrina.


sursa: romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3859 secunde