Andronescu, despre lipsa săpunului din școli, în prag de epidemie de gripă: Copiii să vină cu șervețele umede

352
Andronescu, despre lipsa săpunului din școli, în prag de epidemie de gripă: Copiii să vină cu șervețele umede - ecaterinaandronescu465x215-1548063564.jpg

Articole recomandate

Soluția ministrului Educației pentru școlile care nu au săpun la toaletă, în contextul în care suntem aproape de o epidemie de gripă, este să îi învețe pe elevi să folosească șervețelul umed, scrie romaniatv.net

Întrebată în cadrul unei emisiuni, la Digi 24, ce spune despre școlile unde nu există săpun la toaletă, în contextul în care suntem în pragul unei epidemii de gripă, ministrul Educației a răspuns: "Măsura știți care este? Să plece [copiii – n.red.] cu un pachet de șervețele. De regulă, șervețelele acestea umede sunt antibacteriene și trebuie învățați copiii să le folosească".

"E bună și masca, dar în general copiii nu cred că au așa o mare bucurie să o păstreze. Dar șervețelul este un element extrem de la îndemână și pe care trebuie să învețe să îl folosească", a continuat Andronescu.

Ministrul Educației a spus că "primul triaj îl face părintele acasă": "Îl vede și nu îl lasă în colectivitate pentru că propriului lui copil îi este ceva mai rău". "Ar trebui să fie și o școală a părinților, toate lucrurile se învață. De multă vreme m-am gândit la acest lucru și poate că într-o zi vom și reuși să facem o școală pentru părinți. Și poate și în lege să avem un capitol special dedicat părinților. Am văzut în legea japoneză și poate ne inspirăm", a susținut Andronescu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4729 secunde