Amendă pentru părinții unui copil care a sunat la 112 ca să se distreze

177
Amendă pentru părinții unui copil care a sunat la 112 ca să se distreze - amenzipentruparintii-1566587106.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au fost în alertă, ieri, după ce au primit un apel de urgență care semnala o posibilă lipsire de libertate a unui minor. Din fericire, totul s-a dovedit a fi doar o glumă pusă la cale ce un copil, însă părinții lui s-au ales cu o amendă consistentă.
Joi seară, 22 august, în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Rasova au fost sesizați prin intermediul Serviciului Național Unic Apeluri de Urgență 112 de către o persoane care a reclamat faptul că ar fi fost sechestrată și se află în localitatea Rasova, din județul Constanța.


"În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că apelul a fost făcut de către un minor de 12 ani care se afla la bunici, împreună cu tatăl său, în satul Cochirleni din județul Constanța. Băiatul a recunoscut în prezența familiei faptul că ar fi apelat la 112 pentru a se distra. Părintele minorului a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 500 de lei, conform legii în vigoare", au explicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0065 secunde