20 de kilograme de heroină, confiscate după percheziții în Constanța și în alte județe

229
20 de kilograme de heroină, confiscate după percheziții în Constanța și în alte județe - capturaheroina-1571086634.jpg

Articole de la același autor

Un cetățean român și trei cetățeni din Republica Moldova sunt cercetați de procurorii DIICOT fiind acuzați de trafic de droguri de risc și trafic internațional de droguri de mare risc. Cei trei sunt bănuiți că fac parte 


dintr-un grup infracțional organizat, care livra heroină în România, prin intermediul unei firme de transport persoane, de pe ruta Istanbul Chișinău. Heroina urma să fie comercializată în București și în județele limitrofe. 


Pentru destructurarea rețelei, în sfârșitul de săptămână care s-a încheiat, procurorii DIICOT și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București au organizat o amplă operațiune în București, Constanța, Ialomița și Călărași. În urma perchezițiilor desfășurate de oamenii legii, atât în autocarele de transport persoane, cât și la domiciliile suspecților, au fost confiscate 20 de kilograme de heroină, valoarea de piață a drogurilor fiind de aproximativ 1,5 milioane de euro. De asemenea, au fost confiscate sumele de 19.990 euro, 784 dolari, 2.125 lire turcești, 2.087 lei moldovenești și 2.580 lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4096 secunde