Uleiul din germeni de grâu nerafinat vă protejează pielea

173
Uleiul din germeni de grâu nerafinat vă protejează pielea - blefarita10decembrie-1576053708.jpg

Articole recomandate

Uleiul din germeni de grâu nerafinat este unul dintre cele mai benefice uleiuri, fiind foarte bogat în vitamine și minerale. Specialiștii spun că acesta are beneficii extraordinare pentru piele, datorită cantității de alfa-tocoferol-vitamina E, un puternic antioxidant al cărui rol este de a proteja pielea de efectele nocive ale radicalilor liberi. 


De asemenea, uleiul din germeni de grâu conține și alte vitamine binefăcătoare pentru piele: vitaminele A, D, F și K, iar alte elemente benefice din componența acestui ulei sunt acizii grași esențiali, care sprijină funcțiile fiziologice esențiale pentru sănătatea celulelor. 


Apoi, proteinele și lecitina sunt alte componente ale acestui ulei, fiind elemente esențiale în generarea țesuturilor, cu rol de bază în regenerarea celulelor țesutului mușchilor, părului, unghiilor și pielii.


Practic, o concentrație de 0,5 % determină o creștere cu 100 % a regenerării celulare în numai trei zile. 


Totodată, acest ulei este recomandat pentru pielea sensibilă din jurul ochilor, dar și pentru pielea uscată și devitalizată. 
Dacă este folosit ca ulei de masaj, el protejează nervii și musculatura țesutului, oxigenând și favorizând detoxifierea pielii. De asemenea, tonifică și revitalizează, normalizează tonusul și restabilește echilibrul epidermei, hrănind în profunzime pielea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 07 Decembrie 2019
Stire din Sănătate : Nu le mai dați copiilor crenvurști!
Pagina a fost generata in 0.8295 secunde