Spitalul "Euromaterna" a ajuns la cea de-a 10.000-a naștere

660
2

Articole de la același autor

10.197 de bebeluși. Aceasta este cifra nou-născuților care au fost aduși pe lume în cei opt ani și jumătate de activitate a Spitalului de Obstetrică și Ginecologie "Euromaterna". 


În tot acest timp, mii de persoane au trăit bucuria de a fi părinte, care nu se poate compara cu nimic pe lumea aceasta. Toți au trăit zile speciale, odată cu nașterea copiilor, iar tuturor, aceste suflete mici le-au schimbat efectiv viața. Până la urmă, ce poate fi mai frumos decât să-ți vezi puiul crescând, să simți acele emoții de neimaginat atunci când îl ții de mânuță pe micuțul neajutorat din casa ta, care depinde de tine și de dragostea ta. 


10.000 de nașteri au adus pe lume, în cei opt ani și jumătate de activitate, 10.197 de bebeluși. În tot acest timp, Spitalul Euromaterna a confirmat că reprezintă un etalon în îngrijirea nou-născutului la termen și a prematurului, atât prin profesionalism și competență, cât și prin dăruire. 


"Pe data de 1 ianuarie 2018, spitalul nostru a înregistrat nașterea cu numărul 10.000, din care 558 au fost prematuri, cu greutatea la naștere cuprinsă între 650 grame și 2.500 grame. Această cifră reflectă faptul că Spitalul «Euromaterna» reprezintă deja o certitudine în rândul furnizorilor de servicii medicale constănțene. În opt ani și jumătate de la deschidere, un număr tot mai mare de femei au apelat la serviciile noastre. Ele au înțeles preocuparea noastră permanentă de a menține calitatea actului medical la un nivel ridicat, conferindu-le siguranța de care au nevoie. De altfel, aceasta este și deviza noastră, «Dăm siguranță vieții!»", a declarat, pentru "Cuget Liber", dr. Ion Marius Rușa, director general "Euromaterna". 


Comentează știrea

Angi
10 ianuarie 2018
Frumos

Doamne ajuta ...la cat mai multi copilasi frumosi si sanatosi!!

Still
10 ianuarie 2018
???

Doamne ajuta sa se nasca copii sanatosi....dar nu inteleg o problema...de ce cand apar probleme copii sunt transferati la spitalul judetean ???? sa nu va stricati reclama ??? ori esti spital ori esti alimentara ???

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4164 secunde