Se poate slăbi mâncând încet și făcând sport

125
Se poate slăbi mâncând încet și făcând sport - sepoateslabi1-1570952650.jpg

Articole de la același autor

Vă este teamă să nu acumulați kilograme în plus sau aveți prea multe și vreți să scăpați de ele? Pentru a evita problema, trebuie, înainte de toate, să reduceți porțiile de mâncare, iar acest lucru îl puteți începe cu schimbarea farfuriilor, cu unele mai mici.

"În momentul în care aveți în față un castron mic, veți mânca mai puțin, iar acest lucru vă ajută la pierderea kilogramelor în plus. Cel mai important, însă, este să mâncați încet, pentru că, în acest fel, veți simți și gustul alimentelor altfel, dar vă veți și sătura cu mâncare mai puțină. În cazul în care nu știați, și alcoolul îngrașă. Puteți, totuși, încerca un truc, și anume să beți din pahare înalte. Așa veți avea impresia că aveți în pahar o cantitate mai mare", a declarat Ioana Dima, nutriționist. 


Foarte important este să evitați și produsele pe care le puteți ronțăi, cum ar fi grisinele sau sticksurile. Toate aceste alimente, consumate în cantități mari, se vor transforma ușor în kilograme, dacă nu sunteți atenți. La toate aceste recomandări se adaugă sportul, care are o importanță majoră. Așa că, nu neglijați antrenamentele de zi cu zi, pentru că acestea vă ajută la accelerarea metabolismului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 11 Octombrie 2019
Stire din Sănătate : Ceaiul de unguraș vă scapă de tuse
Pagina a fost generata in 0.8779 secunde