Ministrul Sănătății, la Neptun. Ce i-au transmis managerii de spitale din Constanța

385
Ministrul Sănătății, la Neptun. Ce i-au transmis managerii de spitale din Constanța - ministrulsanatatii1-1528029127.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a fost prezentă, week-end-ul trecut, la Neptun, la cea de-a doua ediție a Congresului internațional al Evaluatorilor de servicii medicale. La congres, au participat peste 120 de persoane din sistemul medical, dar și din mediul academic. 


Ediția din acest an a congresului a avut ca temă Managementul calității serviciilor medicale/acreditarea serviciilor medicale din ambulatoriu, iar toți cei prezenți, manageri de spitale, medici, profesori universitari, evaluatori de servicii medicale, asistenți medicali, dar și alte categorii socio-profesionale care au legătură cu sistemul medical, pe lângă lucrările prezentate, au avut ocazia să discute cu ministrul Sănătății despre problemele cu care se confruntă în desfășurarea actului medical. 


Prezența ministrului Sorina Pintea a generat un dialog cu participanții despre necesitatea calității serviciilor medicale, dar și despre salarizarea din sistemul sanitar. Ministrul Sănătății a promis că se va implica în modificarea Ordinului 975/2012 privind implementarea managementului calității serviciilor medicale în cadrul unităților sanitare cu paturi din rețeaua Ministerului Sănătății și a autorităților administrației publice locale. În încheierea lucrărilor, Sorina Pintea a primit din partea președintelui Asociației Evaluatorilor de Servicii Medicale, Vasilică Rusu, o diplomă de excelență și a fost invitată să facă parte din marea familie evaluatorilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.36 secunde