X
X
Mai multe ştiri online:

Aveți nevoie de medic în perioada sărbătorilor? Iată unde puteți merge!

Ştire online publicată Vineri, 21 Decembrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Direcția de Sănătate Publică Județeană Constanța face cunoscut programul unităților sanitare publice din județul nostru, care vor asigura asistența medicală de urgență, în perioada zilelor libere 24-26 decembrie și 31 decembrie- 3 ianuarie.


Astfel, cei care vor avea nevoie de un consult medical, pot merge la Spitalul Clinic Județean de Urgență, la punctul de lucru UPU de la Băneasa, Spitalul Municipal Medgidia, Spitalul Municipal Mangalia, Spitalul Orășenesc Cernavodă, Spitalul Orășenesc Hârșova (camera de gardă), Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța și Spitalul de Pneumoftiziologie Constanța.


Precizăm că Serviciul de Ambulanță Județean va avea program normal de lucru, cu mențiunea că, în această perioadă, va asigura eliberarea de certificate constatatoare de deces. Ca de obicei, solicitările populației vor fi preluate prin apelul 112. 


De asemenea, cele trei centre de permanență din județul Constanța, de la Cogealac, Cumpăna și Năvodari vor asigura asistența medicală de urgență în program non-stop, cu linie de gardă.


În aceeași perioadă, DSPJ va asigura un serviciu de gardă permanent, cu specialiști la domiciliu. În caz de urgență, puteți suna la numerele de telefon 0241.480.939 și 0241.480.940.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.4149 secunde