Alte trei decese din cauza gripei în România. Bilanțul a crescut la 23 de morți în acest sezon

252
Alte trei decese din cauza gripei în România. Bilanțul a crescut la 23 de morți în acest sezon - vaccinantigripalmediafaxfotosilv-1548067294.jpg

Articole recomandate

Alte trei decese cauzate de gripă au fost confirmate, fiind vorba despre trei femei cu afecțiuni medicale preexistente. Astfel, numărul total al persoanelor care au murit în acest sezon din cauza gripei a ajuns la 23, anunță Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile.

O femeie în vârstă de 43 de ani, din județul Prahova, confirmată cu virus gripal tip A, subtip H1 pdm09, având condiții medicale preexistente și cu antecedente vaccinale necunoscute, a murit sâmbătă, a anunțat INSP.

De asemenea, o femeie de 76 de ani din București, confirmată cu virus gripal tip A, nesubtipat, având condiții medicale preexistente, dar nevaccinată anti-gripal, a murit vineri, iar o altă femeie, în vârstă de 51 de ani, din județul Gorj, confirmată cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, având condiții medicale preexistente, dar nevaccinată anti-gripal, a murit sâmbătă.

Astfel, numărul deceselor cauzate de gripă în acest sezon ajunge la 23, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.861 secunde