ALERTĂ LA CONSTANȚA! COPIL DE NOUĂ LUNI, MORT DE RUJEOLĂ

693
ALERTĂ LA CONSTANȚA! COPIL DE NOUĂ LUNI, MORT DE RUJEOLĂ - istock85432299medium-1528962037.jpg

Articole de la același autor

Rujeola a mai făcut o victimă la Constanța. De data aceasta, însă, este vorba despre un copil în vârstă de numai nouă luni, din Tulcea. Micuțul ar fi ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța luna trecută, cu probleme respiratorii. El a fost internat în perioada 15-21 mai, timp în care a contactat rujeola de la alți copii bolnavi. 


Potrivit dr. Loti Popescu, purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Județeană, boala a fost confirmată pe 30 mai, în urma analizelor de laborator. 


Din nefericire, micuțul pacient a suferit complicații, pe fondul unei imunități scăzute. Reprezentantul DSPJ a mai precizat că de la sfârșitul anului 2017 și până acum, în județul Constanța s-au înregistrat 533 de suspiciuni de rujeolă. "Din acest total, 239 de cazuri au fost confirmate, 39 infirmate, 41 posibile, 169 probabile, iar 45 se află în lucru", ne-a declarat dr. Loti Popescu.


Copilul, în vârstă de 9 luni este din Tulcea și ar fi venit la Spitalul Județean Constanța luna trecută cu probleme respiratorii. Acesta a fost internat în perioada 15-21 mai, timp în care a contractat rujeola. Boala a fost confirmată pe 30 mai în urma analizelor de laborator. Pacientul a suferit complicații, pe fondul unei imunități scăzute.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4157 secunde