Ziua Eroilor, marcată de Primăria Medgidia

249
Ziua Eroilor, marcată de Primăria Medgidia - medgidiaziuaeroilor-1526488425.jpg
În conștiința românească măritul praznic al Înălțării la ceruri a Mântuitorului Isus Hristos, se îngemănează într-o semnificativă și sfântă tradiție, cu cinstirea memoriei Eroilor Neamului, care de-a lungul secolelor, și-au așezat înâlțătoarea jertă a propriei vieți, la temelia devenirii și împlinirii istorice a poporului român pentru apărarea vetrei și credinței strămoșești, pentru libertate, demnitate și unitate statală.

În această zi, în toate bisericile din țară și străinătate se face pomenirea tuturor eroilor români căzuți de-a lungul veacurilor pe toate câmpurile de luptă pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării și întregirea neamului. În spiritul tradiției europene, această zi a fost proclamată și sărbătoare națională a poporului român.

Anul acesta, cu prilejul Zilei Eroilor, astăzi, începând cu ora 10.00, Primăria Municipiului Medgidia împreună cu Garnizoana Medgidia organizează un ceremonial religios precum și ceremonialul pentru depunerea coroanelor de flori, pentru a cinsti memoria eroilor români.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5325 secunde