Viorica Dăncilă: "Mă îngrijorează foamea de putere a lui Iohannis"

225
Viorica Dăncilă:
Premierul demis Viorica Dăncilă l-a atacat pe președintele Klaus Iohannis, în deschiderea ședinței de guvern, despre care spune că este "înfometat după putere".


Premierul interimar Viorica Dăncilă îl somează public pe candidatul Iohannis și pe "gălăgioșii lideri ai PNL" să abandoneze "discursul urii și jignirile" la adresa cetățenilor și să se concentreze pe creionarea unui program de guvernare.


"În lipsa unui program de guvernare și în lipsa unui program complet pentru români și România, Klaus Iohannis face ceea ce ne-a obișnuit pe toți în ultimii cinci ani, trage de timp și încearcă să distragă atenția de la acest lucru, aruncând în spațiul public jigniri. Ceea ce îngrijorează este foamea de putere a acestui om și lipsa de viziune a celor care-l înconjoară. Prin mesajele publice pe care le lansează, autointitulații salvatori ai democrației demonstrează că sunt capabili de orice pentru a-și masca incompetența.

Îi somez public pe candidatul Iohannis și pe gălăgioșii lideri ai PNL să abandoneze discursul urii și jignirile la adresa cetățenilor și să se concentreze pe creionarea unui program de guvernare. Dacă nu sunt în stare să spună public și să-și asume că au dat jos un guvern doar din considerente electorale. Am observat că liderii PNL și Klaus Iohannis au simțit nevoia să spună că nu vot tăia pensiile și salariile după ce au anunțat mai multe măsuri de tăieri și austeritate. Îi invit să semneze pactul pentru bunăstare, semnat deja de un milion de români", a declarat Viorica Dăncilă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5594 secunde