Viorica Dăncilă s-a răzgândit. Premierul a anunțat că nu va vota la referendum

191
Viorica Dăncilă s-a răzgândit. Premierul a anunțat că nu va vota la referendum - referendum72741100-1558728636.jpg
Premierul Viorica Dăncilă a afirmat că a transmis un mesaj colegilor de partid prin care i-a anunțat că nu va vota la referendum, având în vedere ultimele declarații ale președintelui Klaus Iohannis care folosește demersul în scop electoral și care a spus că vrea ca PNL să fie la guvernare.

"Este adevărat. Acest mesaj l-am trimis mai multor colegi. După cum știți am fost hotărâtă să particip la referendum. În urma ultimelor intervenții ale președintelui Iohanis am văzut că acest referendum nu are decât o miză electorală și de a se poziționa ca adversar al partidului din care fac parte.

Din acest motiv am transmis colegilor mei că nu voi vota la referendum. Am tot crezut că poate președintele Iohannis, cu toate că nu prea a demonstrat acest lucru, poate să aibă un pic de imparțialitate, dar am văzut și ultima declarație care e destul de elocventă și anume că vrea un guvern mai bun. E clar că folosește referendumul în campanie electorală pentru partidul care îl reprezintă", a declarat Viorica Dăncilă.

"Nu voi ridica cele două buletine pentru refernedum. Nu voi vota pentru referendum având în vedere ultimele intervenții publice ale domnului Iohannis", a completat șeful Executivului.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, la aniversarea a 144 de ani de la înființarea PNL că partidul este pregătit să câștige alegerile în 2019 și 2020, precizând că România are nevoie de o guvernare responsabilă, una pentru români, cu oameni dedicați viitorului european al țării.

Anterior, Viorica Dăncilă spunea că va vota la referendum, fără a precizat modul în care va vota. Premierul a adăugat că felul în care va vota va fi conform liniei stabilite de partid.

sursa: romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9003 secunde