Viorica Dăncilă a intrat oficial în cursa pentru Cotroceni

555
Viorica Dăncilă a intrat oficial în cursa pentru Cotroceni - vioricadancila-1568926296.jpg

Articole de la același autor

Premierul Viorica Dăncilă și-a depus, ieri, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidențiale din luna noiembrie, prilej cu care a afirmat că românii au nevoie de un altfel de președinte. 


"Am convingerea că românii își doresc un altfel de președinte, că își doresc un președinte care să iubească România și pe români, am convingerea că avem nevoie de echilibru în această țară. Avem nevoie de un președinte activ, care să fie de fiecare dată în mijlocul oamenilor, un președinte care să respecte Constituția și care să aibă în vedere o relație interinstituțională corectă cu Parlamentul. Am convingerea că avem nevoie de președinte care să susțină un pact pentru bunăstarea românilor", a declarat Viorica Dăncilă. 


Liderul PSD le-a mulțumit celor care au semnat pentru candidatura sa la alegerile prezidențiale. 


"Este un moment emoționant, este un moment unic, vreau să le mulțumesc celor 1.486.000 de cetățeni care au semnat pentru candidatura mea pentru alegerile prezidențiale. Vreau să le mulțumesc colegilor mei din întreaga țară, care s-au mobilizat pentru strângerea de semnături", a mai spus Viorica Dăncilă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.377 secunde