Victor Ponta critică demersul PNL privind legea pentru amânarea ratelor

402
Victor Ponta critică demersul PNL privind legea pentru amânarea ratelor - dd-1586168221.jpg
Liderul Pro România, Victor Ponta, a criticat, luni, demersul PNL de a ataca la Curtea Constituțională legile privind amânarea ratelor la bănci și facilitățile fiscale pentru firme și persoane fizice, susținând că liberalii vor "să tragă de timp și să nu facă nimic de fapt" pentru a proteja "anumite bănci și firme internaționale împotriva românilor și a firmelor românești", potrivit Agerpres.

"Parlamentul a votat vineri legile privind amânarea ratelor la bănci și sprijinul pentru firmele românești (taxe și contribuții) și pentru persoanele fizice (plata utilităților) - votul 'pentru' a venit de la Pro România, PSD, USR, UDMR, minorități, PMP, ALDE și neafiliați! Dar legile nu intră în vigoare - pentru că vânzătorii României de la PNL au contestat la CCR legile - și totul se suspendă", a scris Ponta pe Facebook.

Victor Ponta susține că PNL a vrut să guverneze singur pentru a proteja interesele unor bănci și firme internaționale. "Poate acum v-ați lămurit toți de ce PNL a vrut la guvernare singur / de ce au cumpărat voturi, au mințit, au furat să stea lipiți de scaunele de la Guvern - pentru că ei aveau o misiune - să protejeze anumite bănci și firme internaționale împotriva românilor și a firmelor românești! Din acest motiv, Guvernul PNL tot amână, tot schimbă, tot retrage proiecte, tot adaugă la proiecte, tot amână normele de aplicare, tot adaugă proceduri și alte acte birocratice - ca să tragă de timp și să nu facă nimic de fapt! Când vom termina pandemia de coronavirus (cu atâția români decedați și afectați din cauza faptului ca Guvernul nu a luat măsurile necesare) o să ne trezim o țară cu economia distrusă, cu oameni striviți de datorii la bănci și companii de utilități, cu firmele românești băgate în faliment, cu agricultura și industria alimentară în genunchi! Să nu spuneți că nu ați știut!", avertizează Ponta.

Deputații PNL au sesizat, luni, Curtea Constituțională a României (CCR) în cazul legilor inițiate de PSD privind suspendarea rambursării creditelor și pentru acordarea unor facilități contribuabililor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6674 secunde