USR și-a stabilit candidații la Consiliul Local Constanța

1120
USR și-a stabilit candidații la Consiliul Local Constanța - usrcandidatialegerilocale-1570562831.jpg

Articole de la același autor

Cu toate că sunt în plină desfășurare pentru pregătirea campaniei electorale prezidențiale, reprezentanții USR Constanța nu ignoră nici alegerile locale de anul viitor. 


Filiala locală Constanța a Uniunii Salvați România a inițiat procesul de selecție internă a candidaților la alegerile locale din 10 iunie 2020, mai exact Primărie și Consiliu Local. 


Potrivit președintelui Organizației Județene a USR Constanța, Remus Negoi, anunțul a fost adus la cunoștință, în mod transparent și echidistant, tuturor membrilor filialei prin trei forme de comunicare online, iar perioada de înscrieri începută la 9 septembrie, s-a încheiat la 29 septembrie, ora 23.59. 


"Suntem onorați să vă comunicăm că în competiția internă pentru primar s-a înscris deputatul Stelian Ion, vârful de lance în lupta împotriva asaltului coaliției toxice PSD-ALDE asupra justiției, iar pentru Consiliul Local, avem 35 de candidați. După validarea candidaturilor, aceștia vor participa la o serie de dezbateri, care vor avea loc zilnic, în perioada 30 septembrie - 4 octombrie", transmiteau cei de la USR Constanța, săptămâna trecută. 


Ulterior, Adunarea Generală formată din toți membrii organizației a decis prin vot democratic, de tip "eurovision", ordinea candidaților pe lista pentru Consiliul Local. 


În consecință, se poate spune că USR este prima formațiune politică ce are întocmită deja lista pentru Consiliul Local Municipal Constanța. 


Aceasta este deschisă de Caragheorghe Dumitru, el fiind urmat de Negoi Remus, Cocargeanu Florin, Garip Mirela, Ochiuleț Mihai, Mănăilă Anca, Iacob Cătălin, Popescu Cristiana, Cheosea Dima, Badea Cerasela, Lazăr Gilda, Popa Daniel, Paris Dumitru, Dordea Andrada, Peniu Gabriel, Bordeianu Elena, Muctat Serdin, Grecu Gheorghe, Cîrjaliu Diana, Bunghez Adriana, Timofte Loredana, Leonida Ramona, Șerban George, Fustașu Mircea, Malciu Ioan, Focșa Ciprian, Ghițescu Cristian, Mirea Cristian, Gima Stelian, Buga Ciprian, Irimia Dănuț și  Șamata Dumitru. 


Cum poți ajunge consilier județean din partea USR 
Reprezentanții USR Constanța au mai transmis că desemnarea viitorilor candidați la funcția de primari din județ, consilieri locali, consilieri județeni se va face prin competiție și dezbateri, procesul de alegere a candidaților fiind deschis tuturor membrilor USR. Candidații trebuie să fie de bună credință, cu o prestație și imagine bune în viața socială/personală și profesională, fără antecedente penale, să fie determinați să se implice în viața comunităților. 


Procedural, fiecare filială locală își va desemna propriul calendar. La data stabilită de filiala locală au loc alegeri interne, la care votează toți membrii acelei filiale. Pentru funcțiile de consilieri județeni și președinte de Consiliu Județean din partea USR Constanța, candidații transmit, până la data de 12.10.2019, ora 23.59, la adresa de e-mail [email protected], următoarele documente: Curriculum Vitae (formatul este liber, recomandat este cel european); Scrisoare de intenție (formatul este liber, maxim 3.000 de cuvinte). În aceeași perioadă, până pe 12 octombrie, candidații vor participa la dezbateri interne, pentru a convinge membrii asupra acordării votului. Votul final va fi dat în Conferința Județeană a USR Constanța formată din delegații aleși de fiecare filială locală și va avea loc în data 13 octombrie 2019. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6082 secunde