Un actor cunoscut intră în cursa pentru Cotroceni. Astăzi își prezintă proiectul de țară

933
Un actor cunoscut intră în cursa pentru Cotroceni. Astăzi își prezintă proiectul de țară - administratie2-1557902148.jpg
Bogdan Stanoevici, directorul Circului București, vine cu detalii despre candidatura sa, ca independent, la Președinția României. Astăzi își prezintă proiectul de țară.


Bogdan Stanoevici și-a anunțat pe 4 mai intenția de a candida pentru funcția de președinte al României ca independent, fără susținerea niciunui partid politic.




Decizia, spunea el, vine ca urmare a dorinței de a le oferi românilor o alternativă la discursul politic de azi, un discurs fără semnificație și lipsit de bună-credință. El mai spunea că se adresează tuturor celor dezamăgiți de putere, revoltați, sătui de minciuni și promisiuni deșarte, celor ce doresc să se întoarcă în țară și celor ce vor să rămână pentru că sunt multe de făcut aici.

De profesie actor, Bogdan Stanoevici a fost secretar de stat în Ministerul Culturii în perioada ianuarie - decembrie 2015, iar înainte de a ocupa această funcție, a fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni în Guvernul Ponta.

La alegerile prezidențiale din anul 2014, Bogdan Stanoevici a fost acuzat de liberali că, în calitate de ministru al românilor din Diaspora, i-ar fi împiedicat pe cei din Londra să voteze. PNL i-a cerut atunci lui Victor Ponta să îl demită pe ministrul actor, dar și pe secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe, Stejărel Olaru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2817 secunde