Tudorel Toader, după întâlnirea cu premierul Dăncilă la Guvern: "Nu am discutat despre demisie!"

282
Tudorel Toader, după întâlnirea cu premierul Dăncilă la Guvern:
Ministrul justiției, Tudorel Toader, s-a întâlnit, marți, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dăncilă, el precizând ulterior pentru G4Media.ro, că nu a fost abordat subiectul demisiei sale.


"Nu am discutat despre demisie!", a declarat Tudorel Toader, pentru G4media.ro, după discuția cu premierul Viorica Dăncilă.

În ultima perioadă, Tudorel Toader, a fost criticat de mai mulți lideri PSD, nemulțumiți de activitatea sa la Ministerul Justiției.

Liviu Dragnea, l-a criticat, luni seara, pe ministrul justiției la România TV pe motiv că nu a adoptat OUG-ul promis pentru modificarea Codurilor Penale, afirmând că "ne-am lăsat păcăliți toți de domnul Toader", care a anunțat în ianuarie că vrea să adopte ordonanțele privind justiția, iar acum a afirmat că nu se justifică urgența.

"Cred că domnul Toader ne-a păcălit, nu știu dacă o fi singur sau au fost doi", consideră Dragnea.

"În partid s-a luat o decizie - sigur, pentru unii, facultativă: articolele din codurile penale declarate constituționale să fie adoptate prin OUG", a afirmat Dragnea la România TV

"Ne-am lăsat păcăliți toți din partid domnul Toader. Domnul Toader ne-a păcălit. Singur, nu singur, intenționat, nu intenționat... A spus în ianuarie că iese și adoptă o ordonanță. Ridică scandalul până la cer. După vine și spune că nu mai poate să adopte ordonanța. S-a generat un scandal inutil. Astea sunt legi care trebuie adoptate. Săptămâna viitoare trebuie să se reia procedura în Parlament. Până la urmă ce facem? Rămânem cu ele așa?", a mai afirmat președintele PSD.

Și fostul ministru al Justiției, președinte al Comisiei juridice din Senat, Robert Cazanciuc, susține că există "foarte multe nemulțumiri" ale senatorilor PSD cu privire la activitatea ministrului Justiției, Tudorel Toader.

"Au fost exprimate în mod public, sunt mai mulți colegi care și-au exprimat nemulțumiri pe diverse teme. Eu mi-am exprimat nemulțumirea față de un buget extrem de mic de investiții al Ministerului Justiției, față de faptul că s-au modificat prin ordonanță de urgență soluții adoptate în Parlament, față de faptul că ministrul Justiției nu a dorit să vină, nici la Comisia Juridică, nici la comisiile speciale să dezbată anumite soluții (...). Sunt foarte multe nemulțumiri ale colegilor", a spus Robert Cazanciuc.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5939 secunde