Tinerii din ALDE îl vor pe Tăriceanu candidat la prezidențiale

206
Tinerii din ALDE îl vor pe Tăriceanu candidat la prezidențiale - calinpopescutariceanu14-1526922599.jpg
Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, vicepreședinte al ALDE, a afirmat că, pentru moment, în mod evident, candidatul potențial al formațiunii la viitoarele alegeri prezidențiale este Călin Popescu Tăriceanu, liderul și locomotiva partidului.


"Orice partid care dorește să joace un rol politic serios în România are intenția să își prezinte propriul candidat pentru alegerile prezidențiale. ALDE este unul dintre partidele importante ale coaliției și este firesc ca lumea să aibă idei și propuneri pe această temă. Ce se va întâmpla în viitor va depinde și de negocierile pe care le putem face în interiorul coaliției, dar, pentru moment, în mod evident, candidatul nostru potențial este Călin Popescu Tăriceanu, liderul partidului și locomotiva partidului", a declarat Teodor Meleșcanu, citat de Agerpres, după ce a participat la Gala Premiilor Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților (TLDE). 
Totodată, chestionat dacă va exista un candidat comun al PSD-ALDE, Meleșcanu a răspuns: "Asta va trebui să discutăm".


În cadrul Galei Premiilor TLDE, Tăriceanu a primit premiul de excelență pentru promovarea valorilor liberale și lupta continuă pentru drepturile și libertățile cetățenești.


"În numele tinerilor din ALDE, odată cu acest premiu special pe care vi-l înmânăm, vreau să vă transmit un mesaj. Vă solicităm, domnule președinte, să nu ezitați în a vă asuma candidatura pentru anul viitor pentru funcția de președinte al României", i-a spus Claudiu Catana, președintele TLDE, lui Călin Popescu-Tăriceanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5388 secunde