Ședință de foc la PSD! Ce se decide la întrunirea de azi

212
Ședință de foc la PSD! Ce se decide la întrunirea de azi - dragneamediafaxfotoandreeaalexan-1543226558.jpg
PSD a convocat luni Biroul Permanent Național al partidului pentru a analiza răspunsul la decizia lui Klaus Iohannis de a amâna deciziile de numire în guvern până după 1 Decembrie.


Social democrații decid luni strategia partidului în jocul cu președintele Klaus Iohannis, care a blocat orice numire în guvernul Dăncilă 2 până după 1 Decembrie.

Joi, Klaus Iohannis a anunțat că va lua o decizie referitoare la propunerile făcute pentru Ministerul Dezvoltării Regionale și Ministerul Transporturilor, după 1 decembrie.

"La momentul potrivit vom discuta aceste propuneri. Nu se va întâmpla nimic până după 1 Decembrie", a declarat Iohannis.

PSD a propus-o pe Lia Olguța Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltării, după ce aceasta fusese respinsă de Klaus Iohannis la Ministerul Transporturilor. Pentru Ministerul Transporturilor a fost propus Mircea Drăghici.

Liviu Dragnea și Călin Popescu nu au avut nicio reacție oficială pe subiect. De fapt, ei au fost absenți în weekend, nefiind de față nici la sfințirea Catedralei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5288 secunde