Scandalul de la Biobaza Năvodari. Ce măsuri au fost luate împotriva angajaților violenți

169
Scandalul de la Biobaza Năvodari. Ce măsuri au fost luate împotriva angajaților violenți - 24764741412745874257691593485750-1423825531.jpg

Articole de la același autor

Zilele trecute, pe Internet au apărut imagini violente filmate la Biobaza Năvodari. Mai exact, mai mulți angajați au fost filmați în timp ce loveau cu sălbăticie animalele care locuiesc în centrul de ecarisaj. În acest context, Primăria Năvodari a dat publicității un comunicat de presă, prin care se declară total împotriva acțiunilor salariaților serviciului de ecarisaj.


"Conducerea primăriei Năvodari se declară total împotriva acțiunilor salariaților serviciului de ecarisaj.
În urma incidentului petrecut săptămâna trecută la Biobaza Năvodari, unde sunt strânsi câinii din orașul nostru, conducerea primăriei se declară total împotriva acțiunilor salariaților serviciului de ecarisaj.

De aceea s-a format o comisie de disciplină care a hotărât ca cei trei salariați care apar în respectivul filmuleț să fie disciplinar mutați în alt compartiment al gospodăririi locale, respectiv spațiile verzi, deoarece comisia a constatat că sunt la prima abatere.

Cei trei angajați sunt: Cioacă Gheorghe Gabriel, Budianu Petric și Dogaru Daniel. Pentru domnul Cioacă Gheorghe Gabriel cel care lovește înspre un cățel, se aplică sancțiunea de reținere 10 % din salariu pe o perioadă de trei luni. Li s-a pus în vedere că la prima abatere cei trei, vor fi dați afară din Primăria orașului Năvodari.

Menționam că în urma incidentului a fost deschis dosar penal domnului Cioacă Gabriel de către poliția națională. Tot în urma acelui incident, biobaza a fost controlată de către DSVSA, iar domnul Cioacă Gabriel a primit amenda de 1000 lei pentru comportament agresiv față de animale, totodată menționăm că s-a constatat că biobaza Năvodari funcționează cu respectarea condițiilor și dispozițiilor legale."

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5416 secunde