Rovana Plumb: Trebuie convocat urgent CExN al PSD pentru a tranșa criza politică

139
Rovana Plumb: Trebuie convocat urgent CExN al PSD pentru a tranșa criza politică - plenplumb2-1515832151.jpg
Vicepreședinții PSD Gabriela Firea și Rovana Plumb au menționat, pe paginile lor de socializare, că trebuie convocat urgent Comitetul Executiv Național (CExN) al partidului, pentru "tranșarea" actualei crize politice.

"Privesc și eu cu îngrijorare ceea ce se întâmplă în viața politică de câteva zile. Nu pot fi indiferentă, chiar dacă sunt preocupată primordial de problemele Capitalei. Observ că motoarele administrației publice centrale și locale au încetinit ... este o reacție organică la criza politică. Cei care suntem, încă, responsabili pentru ceea ce se întâmplă cu România trebuie să acționăm urgent în sensul reinstaurării unui climat politic la standarde europene, de profesionalism, rigoare, civilizație, valori comune de respect față de Constituție și legile țării. Românii merită ca toate eforturile noastre să se îndrepte către rezolvarea problemelor cu care se confruntă în spitale, școli, nevoia de siguranță a cetățenilor, o infrastructură modernă. Copiii noștri merită să le garantăm o țară sigură, în care pacea, protecția și echilibrul social sunt prezente normale în viața lor. De aceea, cred că trebuie să ne întâlnim urgent într-o ședință a Comitetului Executiv National pentru a tranșa criza politică. Apoi, să ne reîntoarcem urgent la muncă. Orice soluție va reieși din dezbaterea CexN va fi mai utilă pentru țară decât instabilitatea actuală. Dumnezeu să ne dea tuturor dreapta judecată și patriotism", a scris Firea pe Facebook, potrivit Agerpres.ro.

Potrivit Rovanei Plumb, situația de instabilitate din ultima perioadă nu mai poate continua.

"Situația de instabilitate din ultima perioadă nu mai poate continua! Fiecare zi care trece într-un astfel de climat este dăunătoare românilor. De aceea, consider că PSD trebuie să convoace cât mai rapid CExN - pentru a tranșa lucrurile și pentru a ne întoarce la o stare de calm și predictibilitate", a postat Plumb pe pagina sa de socializare.

De asemenea, președintele Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, Claudiu Manda, a cerut convocarea de urgență a Comitetului Executiv Național al PSD.

"Consider că trebuie convocat cât mai repede Comitetul Executiv National al PSD. Situația din ultimele zile nu poate așteapta până la CExN de la Iași.

Romanii așteaptă de la noi predictibilitate și stabilitate, așteaptă punerea în aplicare a programului de guvernare asumat. Guvernul trebuie să funcționeze ca o echipă unită și să își ducă la îndeplinire obiectivul votat de Parlament: o viață mai bună pentru romani", a scris Manda pe Facebook. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8693 secunde