Rovana Plumb: Președintele Iohannis și opoziția instigă la revoltă

220
Rovana Plumb: Președintele Iohannis și opoziția instigă la revoltă - rovanaplumb-1534607968.jpg
Președintele Klaus Iohannis și partidele din opoziție instigă la revoltă, sfidează ordinea publică și dezinformează, iar toate astea duc la la divizarea societății, afirmă președinta Organizației Femeilor Social Democrate, Rovana Plumb, care critică totodată violența unora dintre protestatarii de la mitingul din 10 august, din Piața Victoriei, împotriva femeii jandarm, relatează Digi24.ro.


"Toată această situație a fost generată și propagată de mesajele și acțiunile de incitare la nesupunere civică și haos transmise în spațiul public de liderii și reprezentanții partidelor din Opoziție. Resping cu fermitate orice agresiune împotriva unei femei care își făcea datoria de a asigura protecția protestatarilor pașnici. Totodată, condamn toate încercările domnului președinte Iohannis și ale partidelor din Opoziție pentru divizarea cetățenilor, sfidarea ordinii publice, dezinfomarea și instigarea de a pune presiune pe membrii Guvernului", susține Rovana Plumb, potrivit unui comunicat de presă al PSD.


Organizația Femeilor Social-Democrate transmite că nu tolerează manifestările violente și dezaprobă violențele de la mitingul din 10 august. Organizația face apel la șeful statului și la liderii din opoziție "să înceteze cu afirmațiile iresponsabile pentru că România are nevoie de normalitate și stabilitate, iar puterea se câștigă prin vot democratic și nu prin alte mijloace nedemocratice și prin violență".


Peste 400 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la protestul din Piața Victoriei.


Parchetul General a anunțat vineri seară că în dosarul violențelor din Piața Victoriei au fost depuse 238 de plângeri, fiind făcute 106 audieri. Programul de relații cu publicul la Parchetul Militar a fost prelungit, putând fi depuse plângeri și în weekend, iar de luni se vor face acte de urmărie penală, inclusiv primirea de plângeri sau denunțuri, la sediul Ministerului Public, precizează reprezentanții instituției.


Reacția Organizației Femeilor Social-Democrate vine la o săptămână de la aceste evenimente.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4474 secunde