Robert Negoiță: Există o părere cvasi-unanimă în interior că șansele PSD sunt aproape nule la prezidențiale

157
Robert Negoiță: Există o părere cvasi-unanimă în interior că șansele PSD sunt aproape nule la prezidențiale - robertnegoitaexclusdinpsdorganiz-1560158945.jpg
Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a declarat luni că în interiorul PSD există o părere cvasi-unanimă că șansele partidului sunt aproape nule la alegerile prezidențiale, având în vedere modul cum a condus România în ultimii ani.


Întrebat dacă PSD ar avea șanse cu un candidat din exteriorul partidului la alegerile prezidențiale, Negoiță a spus: "Există o părere cvasi-unanimă în interior că șansele PSD sunt aproape nule, la felul în care s-a prezentat, la felul în care a condus România, la modul în care electoratul a arătat este dezamăgit de acest mod de a conduce. Ne duce cu gândul că într-adevăr PSD are o mare problemă de credibilitate. Or, în politică dacă nu ai credibilitate, nu ai nimic".

Ela mai completat că în interiorul PSD sunt probleme grave.


"Înainte să discutăm despre candidatul PSD la alegerile prezidențiale, cred că sunt foarte multe lucruri, chestiuni mult mai urgente, care trebuie rezolvate în interior, probleme pe care le are partidul. În acest moment sunt probleme grave în interior", a declatat luni Robert Negoiță.

Acesta a explicat că nu crede că o singură persoană este vinovată de situația din partid și din România și trebuie o discuție și o analiză serioasă.

"Nu este de vină doar o singură persoană de fiasco în care au fost aduse România și partidul. PSD trebuie să demonstreze că este capabil să identifice care au fost acele acțiuni, acele decizii complet greșite, cine sunt cei care se fac vinovați de ele, să plătească într-un fel sau altul, astfel încât să demonstrăm că suntem un partid de oameni normali", a mai sous Negoiță.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Marian Oprișan de la PSD, atac la Negoiță
Marţi, 22 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : CANDIDAT SURPRIZĂ LA ȘEFIA PSD!
Miercuri, 11 Mai 2016
Stire din Eveniment : Robert Negoiță, la DNA
Pagina a fost generata in 0.2967 secunde