PSD pregătește o lege care să-i pedepsească pe cei care defăimează România

240
2
PSD pregătește  o lege care  să-i pedepsească pe cei care defăimează România - psdpregateste-1520950118.jpg

Articole de la același autor

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, susține că PSD va promova un act normativ în baza căruia vor fi sancționate persoanele care denigrează imaginea României în exterior.

El a declarat, luni seară, într-o emisiune la România TV, că actul normativ nu va opri libera exprimare, însă va reglementa situațiile de defăimare a țării.

"Am vorbit cu mai mulți colegi și am convenit să lucrăm la o lege care să reglementeze sau să dea posibilitatea statului român, țării în ansamblu, să poată sancționa acest lucru, pentru că acești oameni, gen Monica Macovei și alți europarlamentari, care mint despre propria țară, care defăimează propria țară, aduc foarte multe deservicii. Noi, din cauza asta, pierdem suveranitate, pierdem demnitate, pierdem respect și nu câștigăm nimic în schimb", a spus liderul PSD Liviu Dragnea.

El a mai adăugat că nu poate sta "indiferent și inactiv" la declarațiile unor europarlamentari, subliniind că aceste fapte nu trebuie încadrate numaidecât în categoria infracțiunilor. 

Comentează știrea

MIHAI
14 martie 2018
DRAGNEA SI DENIGRAREA

Dl Dragnea, bun patriot dar mai ales cinstit,apara cu orice pret demnitatea patriei si este indignat de faptul ca din cauza celor care defaimeaza tara,"pierdem demnitate, pierdem respect si nu castigam nimic in schimb". Dragnea, la fel ca ganditorul de la Hamangia se gandeste permanent la demnitatea si fericirea patriei lui dragi care i-a oferit sansa de a fi primus inter pares. Are mare dreptate afirmand cele de mai sus, numai ca ne intrebam despre care demnitate si respect este vorba daca ne referim la faptul ca toate functiile babane sunt detinute de oameni cu probleme mai mult sau mai putin penale. Si ce-l deranjeaza cel mai mult, este faptul ca nu are nimic de castigat. Cu alte cuvinte, accept sa ma defaimezi, dar sa ma platesti. Ponta a facut cu aceasta ocazie o declaratie de om care a inceput sa se maturizeze: " nu putem accepta ca Dragnea si mardeiasii lui infractori sa defineasca ce inseamna demnitate nationala".Si daca tot vorbim de demnitate, ce parere are dl Dragnea si "mardeiasii lui" despre steagurile unguresti arborate provocator in "Tinuturile secuiesti" fara a respecta conditile prevazute de lege privind arborarea steagurilor altor state. Sau, despre masura in care este apreciata in strainatate Romania cand e vorba de coruptie si justitie. Dragnea este in cautare de tapi ispasitori care sa fie pusi la zid pentru toate faradelegile comise de politicianisti timp de 28 de ani. Evreii au inventat tapul ispasitor, romanii pe turcul care plateste si pe acarul Paun. Dragnea pe Monica Macovei. Pana la urma Dragnea se arata concesiv, si declara ca aceste fapte nu trebuie (neaparat) considerate infractiuni, dar n-ar fi rau ca toti cei care-l lovesc in demnitatea lui patriotica si-l denigreaza, sa fie impuscati, spanzurati, trasi pe roata sau in teapa. Asa ar fi democratic d.p.d.v.pesedist. Asteptam cu mare nerabdare si interes si alte idei si propuneri din partea marelui nostru patriot, care ste hotarat sa duca mai departe steagul onoarei, demnitatii in lupta contra celor care denigreaza sau vor denigra.

Eu te defaimez.E bine ?
14 martie 2018
Dragnea,bolsevic sadea

Il defaimati pe Dragnea inseamna ca defaimati statul.Dragnea este statul.Daca nu esti alaturi de Dragnea inseamna ca esti dusmanul statului.PSD este partidul stat.Intre PSD dupa ce a castigat alegerile si stat nu exista nicio deosebire.PSD vrea sa controleze toate puterile in stat:1)-Puterea Legislativa-o controleaza,2)-Puterea Executiva-o controleaza si 3)-Puterea Judecatoreasca-aici e problema. Puterea Judecatoreasca este chiar Statul Paralel,dusmanul partidului stat identificat de Dragnea si cel mult hulit de slugile lui Dragnea.Puterea Judecatoreasca este ca un cal naravas. Bolsevicii in trecut si burghezia rosie de azi,nu s-au impacat niciodata cu conceptul democratic de separatie a puterilor in stat.Bolsevicul vrea totul.Cine a trait in comunism,cine stie putina istorie a Partidului Comunist Roman si cine a urmarit in timp evolutia lui Putin in Rusia poate sa vada usor asemanarea intre putinism si neobolsevismul romanesc de azi.Exista un decalaj,este adevarat,de vreo 15 ani.Numai ca in Rusia putinismul are explicatii.Rusia nu a cunoscut democratia niciodata in istoria ei pe cand Romania a avut democratie autentica.Apoi,marea Rusie nu poate fi tinuta intreaga decat prin forta. Istoria se repeta.Numai ca de data asta se va lasa cu capete sparte daca Dragnea si sustinatorii lui,daca "putinismul" romanesc nu va fi inlaturat la inceput in mod pasnic.Sa zicem democratic. Dragnea joaca un joc periculos chiar pentru pielea lui.Il intelegem.Are un dosar penal,are o condamnare vrea sa-si salveze pielea chiar daca pentru asta va da foc Romaniei.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5115 secunde