Primarul din Limanu trage un semnal de alarmă în privința majorării biletelor între Mangalia și Vama Veche

602
Primarul din Limanu trage un semnal de alarmă în privința majorării biletelor între Mangalia și Vama Veche - limanudanielgeorgescu-1518364627.jpg

Articole de la același autor

Primarul comunei Limanu, Daniel Gheorghe Georgescu, este nemulțumit de majorarea tarifelor pentru transportul persoanelor pe raza comunei. 


Ca urmare a anunțului de scumpire a biletelor de călătorie între orașul Mangalia și localitățile comunei Limanu, autoritățile locale au solicitat sprijinul conducerii Consiliului Județean Constanța (CJC). 


Drept urmare, Marius Horia Țuțuianu, președintele CJC, va demara, începând de astăzi, 12 februarie, o analiză privind oportunitatea și legalitatea majorării tarifelor de călătorie, în contextul în care operatorul de transport autorizat a anunțat scumpirea biletelor fără a solicita acordul Consiliului Județean. De asemenea, în perioada următoare, echipele de control ale CJC vor monitoriza această rută, astfel încât transportul pasagerilor să se desfășoare conform legislației în vigoare. 


"Este inadmisibil ca o călătorie din Mangalia spre satul 2 Mai sau Vama Veche să coste la fel de mult ca și un drum de la Mangalia spre Constanța. Sunt sute de oameni care depind de existența unui mijloc de transport public între localitățile comunei Limanu și orașul Mangalia. Tarifele practicate de transportatorul care deține licența sunt foarte mari, iar oamenii nu pot plăti aceste sume în mod constant pentru a se duce la serviciu sau pentru a se întoarce acasă. Am discutat cu conducerea Consiliului Județean Constanța și am toată încrederea că se vor modifica tarifele, în raport cu rata suportabilității costurilor pentru utilizatorii din zonă", a declarat Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu. 


El a mai adăugat că operatorul de transport autorizat să efectueze curse regulate pe raza comunei Limanu este SC Nordiana NIS SRL. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2101 secunde